Dette er tekstversionen af Hyppigt stillede spørgsmål
Klik her for at komme til den grafiske version af Hyppigt stillede spørgsmål

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Hyppigt stillede spørgsmål


Kan jeg få cannabis som medicin?

Praksisklinikken Sydvestjysk Sygehus har valgt at følge anbefalingen fra Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM) om ikke at udskrive recept til cannabis som medicin. Vi overtager heller ikke ansvaret for receptudskrivning i tilfælde, hvor andre speciallæger udskriver cannabisprodukter.

Hvordan fornyer jeg recepter på afhængighedsskabende medicin?

Det er ikke muligt at forny recepter på afhængighedsskabende medicin over telefon eller ved sekretær. Det skal fornyes sammen med lægen i en konsultation. Der er her tale om stærkt smertestillende medicin, fx Tramadol, Tramadol retard, Metadon og sovemedicin.

Hvordan bliver jeg patient på Praksisklinikken?
Du kan blive patient her hos os ved at registrere dit valg af læge digitalt på borger.dk. Hvis du har børn under 15 år, kan du også vælge læge for dit barn.
  Vælg læge på borger.dk

På sundhed.dk kan du læse mere om reglerne for at vælge eller skifte læge, herunder i hvilke situationer det er gratis for dig – det er blandt andet gratis, hvis du flytter eller hvis din nuværende lægepraksis lukker. Du kan også læse om de særlige regler for hjemmebesøg, hvis du vælger en læge, som har klinik mere end 15 km fra din bopæl.
 Læs mere på sundhed.dk

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk