Dette er tekstversionen af Optag i Det Unge Akademi under Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab
Klik her for at komme til den grafiske version af Optag i Det Unge Akademi under Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Optag i Det Unge Akademi under Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab


Ansøgninger til Det Unge Akademi modtages

Det Unge Akademi indkalder ansøgninger fra unge, fremragende forskere med henblik på optagelse i Akademiet i juni 2019. Ansøgninger modtages fra alle videnskabelige områder.
Akademiets formål er at skabe et landsdækkende, tvær- og grundvidenskabeligt forum, hvor der kan debatteres med udgangspunkt i eget speciale. Endvidere at styrke unge forskeres netværk og blik for andre videnskaber, som evt. kan kaste nyt lys over eget forskningsområde.

Det Unge Akademi er baseret på aktivt medlemskab, og det forventes, at ansøgere interesserer sig for og har tilknytning til det danske forskningsmiljø. Et medlemskab varer fem år og opnås på baggrund af en ansøgning efterfulgt af et interview. Akademiets arbejdssprog er dansk.

Ansøgningsfristen er mandag den 25. februar 2019. Find hele opslaget og nærmere information om ansøgningsproceduren på Det Unge Akademis hjemmeside. Find desuden til inspiration Det Unge Akademis Årsskrift for 2018 her. Heri kan man læse mere om Det Unge Akademis aktiviteter.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk