Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Sydvestjysk sygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Forside - Sydvestjysk SygehuspilOm ospilPressepilNyheder 2016pilSVS modtager donation fra Claus Sørensens Fond

SVS modtager donation fra Claus Sørensens Fond

SVS har modtaget et beløb på over to mio. kroner fra Claus Sørensens Fond til indkøb af flere end 125 nye køle- og fryseskabe til Klinisk Diagnostisk Afdeling og Sygehusapoteket. Køle- og fryseskabene bruges til opbevaring af fx lægemidler og medicin, vævs- og blodprøver.

SVS afholder reception

For at markere donationen afholder SVS reception, hvor de nye fryse- og køleenheder fremvises. Det sker

onsdag den 2. november 2016 kl. 9.30 til 11.

Selve fremvisningen vil finde sted i Laboratoriehuset, indgang 8 i Haraldsgade (se http://sydvestjysksygehus.dk/wm453387), fra kl. 10.15 efter taler af formand for Claus Sørensens Fond Annette Kristensen, regionsrådsformand Stephanie Lose og adm. sygehusdirektør Per Busk.

Pressen er velkommen.

– Vi er sikre på, at det er vigtigt med et godt samarbejde mellem offentlige og private parter, når vi udvikler nye løsninger til patienter, borgere og medarbejdere, siger adm. sygehusdirektør Per Busk og fortsætter:

– Vi arbejder hver dag på at være et effektivt sygehus, hvor patientens behov er i centrum. Det bedste tekniske udstyr er en af forudsætningerne for at realisere visionen. Med den flotte donation fra Claus Sørensens Fond er vi nu i fuld gang med både at udvide kapaciteten og med at etablere en mere fremtidssikret løsning.

Køle- og fryseskabene ved Klinisk Diagnostisk Afdeling og Sygehusapoteket er indkøbt over en længere årrække og består af flere forskellige mærker. Det har medført nogle udfordringer i arbejdet med at sikre en effektiv og rationel drift.

Der er mange fordele ved at skifte alle enheder på én gang med nye. Bl.a. er de nye køle- og fryseskabe mere energieffektive, og restlevetiden på køle- og fryseenhederne øges markant, idet levetiden for de nye køle- og fryseskabe er 12 til 15 år.

Claus Sørensens Fond er en erhvervsdrivende fond oprettet i 1964 af direktør Claus Sørensen. Læs mere om fonden her: http://csfond.dk/da/forside.aspx

Flere oplysninger

Kommunikationsmedarbejder Peter Rahbek Elbrønd, 51 16 50 24.


Siden er sidst opdateret 1-11-2016Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring