Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Sydvestjysk sygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Forside - Sydvestjysk SygehuspilOm ospilPressepilNyheder 2018pilPatienterne er godt tilfredse med Grindsted Skadeklinik

Patienterne er godt tilfredse med Grindsted Skadeklinik

Hvis du er patient med en akutambulant skade, skal du kun være glad for at komme i behandling hos de varme hænder på Skadeklinikken i Grindsted. 
I sidste uge blev den landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser (LUP) på akutområdet offentliggjort. Tusinder af patienter fik efter deres behandling i efteråret på en af landets mange akutmodtagelser og akutklinikker tilsendt et spørgeskema, her lå Grindsted lunt i svinget og kan igen i år bryste sig af at være en af Danmarks bedste skadeklinikker at besøge.

- Vores resultater fra patientundersøgelsen ligger over landsgennemsnittet, og det kan vi godt være meget stolte af – fortæller Døne Bagdat, der er ledende oversygeplejerske på Skadeklinikken i Grindsted
- Jeg har et meget dygtigt og dedikeret personale, hvor kvaliteten af behandlingen altid er i top. Vi er meget glade for, at vores patienter føler, de får et godt besøg her, når de har brug for behandling.

Patienten først
Generelt har patienterne på Skadeklinikken i Grindsted vurderet deres besøg til at være over landsgennemsnittets oplevelser. På klinikken arbejder de ud fra princippet: Patienterne først – og behandlerne gør, hvad de kan, for at alle patienter føler sig set og hørt, når de er på besøg.

Den største fremgang fra sidste års undersøgelse kan ses i patienternes oplevelse af at blive informeret tilstrækkeligt om udviklingen i ventetid fra ankomst til undersøgelse, og at der nu er større mulighed for adspredelse i venteværelset.

Ledende oversygeplejerske, Døne Bagdat, fortæller, hvordan patienterne har været med til at udvikle Skadeklinikken til patienternes eget ønske. 
- Vi har gjort en stor indsats for at holde fokus på at informere vores patienter om udviklingen i ventetiden. I fremtiden vil vi holde fast i de gode tiltag, vi allerede har, og vi vil blive ved med at lytte til vores patienter, deres ønsker og bekymringer, så vi fortsat kan være en af de bedste Skadeklinikker i landet. 

FAKTA
Den landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser i Akutmodtagelser (LUP Akutmodtagelse) gennemføres årligt for at blive klogere på, hvordan patienterne oplever deres besøg på en af landets akutmodtagelser/klinikker.


Efter endt behandling modtager Patienterne et spørgeskema med 21 spørgsmål om alt fra smertelindring og skiltning til ventetid og generel tilfredshed. 
LUP akutmodtagelse 2018: https://patientoplevelser.dk/lup/lup-akutmodtagelse


Siden er sidst opdateret 15-3-2019Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring