Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Sydvestjysk sygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Forside - Sydvestjysk SygehuspilForskningpilNyhedsarkivpil2019pilAugustpilPræ-ph.d.-kursus ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Præ-ph.d.-kursus ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

FOROMTALE

Under ledelse af institutleder Rikke Leth-Larsen og faglig ansvarlig professor Charlotte Leboeuf-Yde udbyder Institut for Regional Sundhedsforskning et tredages introduktionskursus for kommende ph.d.-studerende.
Kurset henvender sig primært til studerende der påtænker at søge om optagelse, eller er under indskrivning på ph.d.-studiet. På kurset vil du få en grundlæggende introduktion til administrative og akademiske værktøjer, samt vejledning- og hjælpefunktioner i organisationen, som kan anvendes i forberedelsen og udformningen af ph.d.-ansøgningen.
Programmet består af to hoveddele. Den ene del omhandler de praktiske forhold vedrørende ph.d.-uddannelsen, og den anden del består af et lynkursus omhandlende de store akademiske aspekter af ph.d.-uddannelsen, dvs. selve ph.d.-projektet. En række erfarne og indsigtsfulde personer vil give nogle grundlæggende og meget nødvendige kurser på en række emner omfattende bl.a. etiske principper, litteratursøgning, forskningsdesign og forskningsprocessen mm. (Læs mere i det endelige kursusprogram som lægges ud på de kliniske institutters hjemmesider september/oktober).

Dato og sted:

Mandag d. 28. – onsdag d. 30. oktober 2019 (begge dage inklusive)
Syddansk Universitet
J. B. Winsløws Vej og Campusvej, 5000 Odense

Kursusafgift:

DKK 2.400 (eks. moms). Der serveres kaffe/te formiddag og eftermiddag

ECTS point:

Ved deltagelse i hele kurset opnås 1,8 ECTS point

Tilmelding og yderligere information:

Kontakt venligst Lene Ververs lververs@health.sdu.dk

Vil du være sikker på en plads så tilmeld dig allerede nu!

Print denne invitation her.


Siden er sidst opdateret 15-8-2019Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring