Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Sydvestjysk sygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Forside - Sydvestjysk SygehuspilForskningpilNyhedsarkivpil2020pilAugustpilSydvestjysk Sygehus ansætter klinisk lektor i neurologi

Sydvestjysk Sygehus ansætter klinisk lektor i neurologi

Bragt i nyhedsbrevet Sydvestjysk Sygehus ansætter klinisk lektor i neurologi den 07.08.2020

Michael Binzer er ny klinisk lektor i neurologi ved Institut for Regional Sundhedsforskning, Sydvestjysk Sygehus. Lektoratet skal blandt andet bidrage til at understøtte opbygningen af det neurologiske forskningsmiljø.

 

Michael Binzer blev speciallæge i neurologi i 1992, og i 1998 tog han den medicinske doktorgrad i neurologi og psykiatri fra Umeå Universitet, Sverige. Siden 2008 har han været praktiserende speciallæge i neurologi.
 
Han har en solid forskningsmæssig baggrund og har blandt andet udgivet 39 artikler i videnskabelige tidsskrifter. Ligesom han siden 2012 har fungeret som klinisk lektor ved Institut for Regional Sundhedsforskning, Syddansk Universitet.
 
Opbygning af det neurologiske forskningsmiljø
 
På Sydvestjysk Sygehus kommer Michael Binzer blandt andet til at bidrage til opbygningen af det neurologiske forskningsmiljø. Her vil han for eksempel vejlede yngre forskere i projekter og karriereforløb.
 
Desuden vil Michael Binzer fortsat forske i funktionelle neurologiske lidelser blandt andet omkring kronisk svimmelhed i samarbejde med Edinburgh universitet.
 
Ligesom han fortsat vil forske i Parkinsons sygdom, hvor han blandt andet i samarbejde med Aarhus universitet vil undersøge, om konditionstræning kan have en beskyttende effekt for udvikling af sygdommen.
 
Udover at bidrage til opbygningen af forskning inden for det neurologiske område på Sydvestjysk Sygehus er Michael Binzer med, når sygehuset skal til at uddanne læger fra 2022.
 
Her er han nemlig tovholder for det modul, der på kandidatuddannelsen i medicin omhandler nervesystem, psykiske og somatiske sygdomme.

Siden er sidst opdateret 7-8-2020Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring