Dette er tekstversionen af Kræftpatienterne særdeles godt tilfreds med Sydvestjysk Sygehus
Klik her for at komme til den grafiske version af Kræftpatienterne særdeles godt tilfreds med Sydvestjysk Sygehus

Forside - Læs op - Sitemap


Kræftpatienterne særdeles godt tilfreds med Sydvestjysk Sygehus


Godt eller virkelig godt. Sådan svarer langt størstedelen af kræftpatienter på Sydvestjysk Sygehus, når de bliver spurgt om, hvorvidt de er tilfredse med deres samlede udrednings- og behandlingsforløb. Det viser en landsdækkende undersøgelse af kræftpatienters oplevelser med det danske sygehusvæsen. Undersøgelsen placerer Sydvestjysk Sygehus over eller på landsgennemsnittet i alle de spørgsmål, patienterne har svaret på.
Således svarer 96,5 % af kræftpatienterne på SVS, at de er godt eller virkelig godt tilfredse med, hvordan afdelingerne internt på Sydvestjysk Sygehus har samarbejdet om deres behandling.
Patienterne har svaret på spørgsmål om alt lige fra, hvordan de oplever tilrettelæggelsen af deres behandlingsforløb og samarbejdet mellem afdelingerne til hvor godt, de føler sig informeret og i hvor høj grad læger og sygeplejersker udviser forståelse og er lydhøre for deres behov.
Ud af 23 spørgsmål er SVS’s patienter mere positive end landsgennemsnittet på 16 spørgsmål. På 6 spørgsmål ligger SVS’s patienter på linje med landsgennemsnittet, mens et enkelt spørgsmål ikke kan placeres statistisk. SVS ligger således ikke under landsgennemsnittet på et eneste spørgsmål.
- Vi er rigtig glade for de resultater, og midt i al kritikken af den danske kræftbehandling er det godt at vide, at patienterne er tilfredse, siger Brita Bjerregaard Jensen, Ledende Overlæge på Onkologisk Afdeling og fortsætter:
- Men vi må ikke betragte det som en sovepude.  Så nu vil vi gå ind og se nærmere på resultaterne og undersøge, om der er områder, hvor vi kan blive endnu bedre,
Den samlede undersøgelse kan findes på www.patientoplevelser.dk

Senest fagligt revideret: 20-02-2009
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk