Dette er tekstversionen af Café Tutten på SVS Grindsted åbner igen
Klik her for at komme til den grafiske version af Café Tutten på SVS Grindsted åbner igen

Forside - Læs op - Sitemap


Café Tutten på SVS Grindsted åbner igen


”Tutten” på Sydvestjysk Sygehus Grindsted åbner igen 14. maj. Efter ønske fra patienter, pårørende, personale og støtteforening har der været igangsat en proces for at genåbne Tutten. Og nu lykkes det.

Cafeen har været lukket siden december 2008, hvor den daværende forpagter stoppede. Patienter og besøgende har derfor en tid været henvist til en automat med kaffe, chokolade og slik. Men 14. maj 2009 genåbner ”Tutten”, da Sydvestjysk Sygehus har besluttet selv at drive cafeen. Åbningstiderne bliver i første omgang alle hverdage fra kl. 8-10 og igen fra kl. 11.30-13.00.

Løsningen er, at Serviceafdelingen på SVS får det primære ansvar for Tutten, og der etableres et samarbejde med køkkenet. Det betyder, at køkkenet rykker det nuværende frokostsalg til personale med salatbar, lune retter og øvrige varesortiment over i Tutten, så pårørende og andre besøgende får samme muligheder for køb af mad som personale.

Støtteforeningen for SVS Grindsted undersøger desuden mulighederne for at etablere en turnusordning, således at servicevognen kan komme rundt på afdelingerne i løbet af eftermiddagen.

 

 

 

Senest fagligt revideret: 29-04-2009
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk