Dette er tekstversionen af Vi fejrer 100 års jubilæum
Klik her for at komme til den grafiske version af Vi fejrer 100 års jubilæum

Forside - Læs op - Sitemap


Vi fejrer 100 års jubilæum


En særlig festmenu til indlagte patienter, fotoudstilling, reception, taler og personalefest hedder en række af de ingredienser, vi rører sammen, når Sydvestjysk Sygehus torsdag d. 12. november markerer, at det er 100 år siden, sygehuset i Esbjerg blev indviet.

På jubilæumsdagen holder vi reception fra kl. 10-12 i forhallen. Her vil der være en række taler ved blandt andet regionsrådsformand Carl Holst, adm. sygehusdirektør Bjarne Normark og tidl. forstanderinde Aja Høy-Nielsen, der tilsammen vil komme omkring både fortid, nutid og fremtid for sygehuset.

De ”gode” gamle dage
Samtidig med receptionen åbner vi en spændende historisk fotoudstilling, som SVS laver i samarbejde med Esbjerg Byhistoriske Arkiv. Fotoudstillingen handler om sygehusets tilblivelse og udvikling, behandling før og nu, børn på sygehuset samt patienternes og personalets hverdag.

I glasmontrer viser vi desuden en samling af de mange gamle instrumenter og andet hospitalsudstyr, der til hverdag gemmer sig rundt omkring i huset. Det hele suppleres med et jubilæumsskrift.

Kig ind
Udstillingen vil stå i forhallen frem til årsskiftet, og interesserede er efter d. 12. november velkommen til at komme ind og se den – også selvom man ikke har andet ærinde på sygehuset.

Festmenu til patienterne
Til de patienter, der er indlagt den 12. november, har køkkenet lavet en menuplan for hele dagen, der ligger en del udover, hvad der normalt serveres. Og om aftenen samles det personale, der ikke er på vagt, til jubilæumsfest i Stadionhallen og EfB Lounge.

Læs mere om sygehusets 100-årige historie her

svs


 

Senest fagligt revideret: 04-11-2009
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk