Dette er tekstversionen af Teenager donerer bamser til børneafdelingen
Klik her for at komme til den grafiske version af Teenager donerer bamser til børneafdelingen

Forside - Læs op - Sitemap


Teenager donerer bamser til børneafdelingen


En sæk med 141 bamser. Det var, hvad 14 – årige Mette Holdt Møller medbragte, da hun 10. juni kom på besøg på Børneafdelingen på Sydvestjysk Sygehus.

Mette går til daglig på Boldesager Skole i Esbjerg, hvor mange af kammeraterne dette forår er blevet konfirmeret. Mette ville ikke konfirmeres, men hendes bedsteforældre synes alligevel, at hun skulle have de penge, de havde tiltænkt hende i konfirmationsgave.
Mette tænkte dog, at andre havde mere brug for pengene end hende:
- Jeg havde ikke lyst til at gå ud og fyre dem af på noget ligegyldigt. Så hellere bruge dem på noget fornuftigt, siger Mette.

Sammen med sin mor, der er ansat på sygehusets røntgenafdeling, fandt hun derfor på, at de små patienter på Børneafdelingen skulle have glæde af dem.
- Jeg har selv været her blandt andet med en brækket arm og madforgiftning, så jeg ved, hvordan det er, når man kommer her og er syg. Og da jeg selv elsker bamser, synes jeg, det var en god ide at donere pengene til det, forklarer Mette.
 
Så derfor sidder 141 bamser med hver en lille hilsen fra Mette om halsen nu på børneafdelingen og er klar, når nogle af sygehusets mindste patienter har brug for opmuntring midt i sygdommen.

bamser


 

Senest fagligt revideret: 10-06-2010
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk