Dette er tekstversionen af Panamabesøg hos søfartslægerne
Klik her for at komme til den grafiske version af Panamabesøg hos søfartslægerne

Forside - Læs op - Sitemap


Panamabesøg hos søfartslægerne


En seks mand stor delegation fra Panama lagde 26. okt. turen forbi Sydvestjysk Sygehus. Delegationen var i Esbjerg for at høre om Radio Medical, som er en døgnbemandet tjeneste, hvor søfarende på danske skibe døgnet rundt kan hente hjælp fra læger på Sydvestjysk Sygehus.

Når man tænker på Panama, er den første ting, mange tænker på nok Panamakanalen, der forbinder to store oceaner - Stillehavet og Atlanterhavet.

Panamakanalen er også en stor del af grunden til, at Dr. Daniel Abrego Echeverria, specialist i arbejdsmedicin og Dr. Rimsky Sucre, der driver en klinik for de søfarende i Panama, besøgte Esbjerg.

De to læger fra Panama var nemlig interesset i at høre, hvordan Radio Medical med læger fra Sydvestjysk Sygehus på en økonomisk effektivt og med høj faglig standard hjælper de danske søfolk, når de kommer til skade eller blive syg til søs.

panama

Delegationen og de danske værter får lige geografien på plads.
Bagerst er det Dr. Daniel Abrego Echeverria, specialist i arbejdsmedicin. 
I  midten Marie Hamming, speciallæge i almen medicin, autoriseret dansk søfartslæge, og en af de syv læger fra Sydvestjysk Sygehus, som søfarende kontakter på Radio Medical.
Og forrest Dr. Rimsky Sucre B. , hvis klinik behandler henvendelser fra søfarende i Panama.

Senest fagligt revideret: 26-10-2010
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk