Dette er tekstversionen af Uddannelses- og kollegialitetspris til overlæge
Klik her for at komme til den grafiske version af Uddannelses- og kollegialitetspris til overlæge

Forside - Læs op - Sitemap


Uddannelses- og kollegialitetspris til overlæge


Overlæge Tina Di Caterino fra Klinik for Patologisk Anatomi på Sydvestjysk Sygehus har modtaget årets Uddannelses- og kollegialitetspris.
Prisen uddeles af Lægeforeningen Syddanmark på Lægedag Syd 2010, der blev afholdt i Kolding 30. november.

Tina Di Caterino (t.h.) fremhæves som en fremragende underviser og supervisor, der formår at rose én og få én til at tro, at man kan lære det komplicerede håndværk, selvom man er helt grøn i specialet.

Ann Mari Rosager (tv), der er introduktionsreservelæge på Patologisk Anatomi på Sydvestjysk Sygehus indstillede Tina Di Caterino:
 
- Min grund til at indstille Tina er, at hun altid er glad, åben og frisk på at hjælpe. Hver dag gennemser vi præparater sammen, og hver dag underviser hun mig i nye og spændende cases.

Hvis hun selv får et spændende præparat, kommer hun ind med dette til mig, så jeg først kan kigge det igennem, hvorefter vi gennemgår det sammen, således at jeg selv vil kunne genkende et lignende præparat en anden gang. 
Desuden er Tina en god kollega, der spørger til ens hverdag og husker, at man er helt grøn i specialet. Vigtigst af alt er dog, at Tina er en fremragende underviser.

tina

Mesterlære
Prismodtageren selv er glad, men også overrasket over prisen:

- Vi har nok mere tradition for mesterlære i det her speciale med daglig kontakt og mere supervision end mange andre steder. Men jeg gør egentlig bare det, jeg selv har lært fra mine kolleger, siger hun.

Med prisen følger en check på 15.000 kroner, som skal bruges til uddannelsesaktiviteter.

Om Patologisk Anatomi
Patologisk Anatomi er et diagnostisk speciale, der betjener sygehusafdelinger og praktiserende læger, speciallæger og tandlæger med diagnoser baseret på forandringer i organer, væv og/eller celler.


 

Senest fagligt revideret: 01-12-2010
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk