Dette er tekstversionen af Det bedste sted at uddanne sig
Klik her for at komme til den grafiske version af Det bedste sted at uddanne sig

Forside - Læs op - Sitemap


Det bedste sted at uddanne sig


Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin (DASAIM) har givet den prestigefyldte uddannelsespris 2010 til Afdeling for Operation og Anæstesiologi.

Personalet på Afdeling for Operation og Anæstesiologi er så tilfredse med deres læringsmiljø, at afdelingen har vundet uddannelsesprisen i konkurrence med cirka 25 andre afdelinger landet over.

Uddannelsesprisen tildeles af DASAIM, men vælges af Foreningen af Yngre Anæstesiologer på baggrund af de indstillinger, foreningen modtager. Det er således lægernes egen evaluering af landets afdelinger, der ligger til grund for tildelingen af prisen.

Mentorer
Afdelingen gør en stor indsats for at skabe et godt læringsmiljø. Alle, der er under uddannelse på afdelingen har en ældre mentor. Hele personalet er derfor nødt til at holde sig ajour med udviklingen og de nyeste tiltag.
Det skaber et godt og dynamisk læringsmiljø, hvor uddannelse ikke kun er en opgave for de få, men for hele afdelingen. Det giver en bedre uddannelse af personalet, og det kommer patienterne til gode.

 

 

Senest fagligt revideret: 02-12-2010
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk