Dette er tekstversionen af Børneafdelingen fik gavmildt besøg
Klik her for at komme til den grafiske version af Børneafdelingen fik gavmildt besøg

Forside - Læs op - Sitemap


Børneafdelingen fik gavmildt besøg


For 100.000 kroners legetøj og legeudstyr. Det er indholdet af en gave, som Sydvestjysk Sygehus’ børneafdeling har fået af Bilka. En gave der kan hjælpe med at slå lange timer ihjel.

Hverdagen som indlagt på et sygehus kan være lang. Og hvis du dertil er barn kan tiden næsten føles uendelig. Derfor kom besøget af Bilka-Ulven, Billie, ganske belejligt, da han lagde vejen forbi onsdag den 27. juni. For udover at levere et afbræk i hverdagen, så havde Billie også en check på 100.000 kroner med under armen. Penge som i forvejen var øremærket til et legehjørne med alt, hvad der hører til af møbler, spil, spillekonsoller, Tv-skærme og legetøj, som kan opmuntre tilværelsen for de indlagte børn.

- Det, som vi nogle gange godt kan føle, vi mangler, er de ekstra ting, som kan forsøde oplevelsen af at være på et sygehus. Vi er derfor meget taknemmelige for denne gave, som jeg er overbevist om vil blive brugt flittigt, lød det var Christina Bjørn, ledende overlæge på børneafdelingen ved Sydvestjysk Sygehus i forbindelse med overrækkelsen.

De 100.000 er helt formelt doneret af Bilkas ejerfond, Købmand Herman Sallings Fond. For baggrunden til at donere den fine gave til sygehuset forklarer Bilkas direktør, Henrik Libak:

- Det er en stor glæde for varehuset at kunne hjælpe i lokalområdet. Nu er det sjældent ret sjovt, at være indlagt, når man er barn, og derfor ville vi gerne lade Billie sprede lidt glæde blandt børn på sygehusene i vores nærområder. 
 

svs
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk