Dette er tekstversionen af Skadestuen flytter indgang
Klik her for at komme til den grafiske version af Skadestuen flytter indgang

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Skadestuen flytter indgang


Skadestuen og lægevagten flytter

Patienterne skal fra tirsdag den 18. februar bruge hovedindgangen, når de skal til skadestuen eller lægevagten på Sydvestjysk Sygehus. Den gamle skadestue lukkes, og bliver det næste halvandet år til en byggeplads. Og flytningen er en stor udfordring for en organisation, der skal være i beredskab døgnet rundt.

- Vi kan jo ikke bare lukke et par dage, fordi vi flytter. Så flytningen skal finde sted, samtidig med at vi behandler patienter. Og patientsikkerheden er 100 procent i fokus. Alt det andet er jo kun praktik, erklærer ledende oversygeplejerske i den Fælles Akutmodtagelse, Christian Jørgensen, der sammen med resten af skadestuen kan se frem mod uge otte med lidt mere spænding end normalt.

Benyt hovedindgangen
Præcis klokken 13.30 lukkes den gamle indgang til skadestue og lægevagt. Derefter skal alle patienter til disse funktioner bruge hovedindgangen, hvor der i forhallen vil være skiltet til den nye Fælles Akutmodtagelse, der er flyttet knap 100 meter ned ad gangen (se kort).

Flytningen er nødvendig for i løbet af 2015 at kunne slå dørene op for den fælles akutmodtagelse (FAM), som vil bestå af Akut Medicinsk Modtagelse, Akut Kirurgisk Modtagelse samt døgnåben Skadestue. Den nye FAM bliver udstyret med udelukkende en-sengs stuer samt den nyeste teknologi, men for at dette arbejde kan foregå uden at genere patienter og personale alt for meget, har man valgt at flytte skadestuen så længe byggeriet står på.

- Det er gode lokaler i betragtning af, at de er tiltænkt en midlertidig periode. Vi har kolleger, som har prøvet at arbejde midt i en ombygning, og det er der ingen, som ønsker at prøve igen. Nu får vi skilt tingene ad, det er en stor fordel, siger afdelingssygeplejerske, Ina Andersen.

jonas.bech.andersen@rsyd.dk
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk