Dette er tekstversionen af Specielt til dig på rehabiliteringsophold
Klik her for at komme til den grafiske version af Specielt til dig på rehabiliteringsophold

Forside - Læs op - Sitemap


Specielt til dig på rehabiliteringsophold


Når du ankommer til os, er det naturligvis med forventning om at genvinde det liv, som ofte på et splitsekund er blevet ændret for dig. Sammen finder vi frem til, hvordan dit liv og din hverdag var, og med udgangspunkt i det opsætter vi realistiske mål for dit ophold. Vi håber på - sammen med dig - at kunne genskabe det liv, du kender, på bedst mulige vis.
 

Nogle gange lader det sig ikke gøre at genvinde tabte kropslige eller kognitive funktioner, men her forsøger vi at hjælpe dig, så du og dine eventuelt pårørende kan tilpasse jer dine og jeres fælles nye livsvilkår. En hjerneskade ødelægger nogle af hjernens celler, så de dør. Cellerne kommer ikke igen, men måske kan nogle af hjernens andre celler ved vores fælles indsats overtage arbejdet – det kan kun tiden vise.
 

Hvert menneske er unikt – det samme er hver en hjerneskade. Derfor vil du også mærke, at vi vægter det meget højt, at vi arbejder med dine personlige mål under hele dit ophold. Det betyder også, at du ikke vil kunne sammenligne dig med de andre, som også er på rehabiliteringsophold hos os. Deres forudsætninger og behov kan være helt anderledes end dine. Det er vigtigt, at du ikke sammenholder de synlige fremskridt og eventuelt mangel på samme hos dig selv i forhold til dem.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk