Dette er tekstversionen af Generationsskifte i direktionen på Sydvestjysk Sygehus
Klik her for at komme til den grafiske version af Generationsskifte i direktionen på Sydvestjysk Sygehus

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Generationsskifte i direktionen på Sydvestjysk Sygehus


Som led i en aftale om generationsskifte rykker to af de tre direktører i direktionen på Sydvestjysk Sygehus til nye job i regionshuset i Vejle.

Region Syddanmark har indgået en aftale om generationsskifte med lægefaglig administrerende direktør Bjarne Normark og sygeplejefaglig direktør Birthe Mette Pedersen, der i dag sammen med direktør Poul Michaelsen udgør direktionen på Sydvestjysk Sygehus.

Aftalen indebærer, at Bjarne Normark, der er 64 år, skifter til et job som lægefaglig direktør i regionshuset i Vejle. Her får han blandt opgaver omkring specialeplanlægning i forhold til specialerådene. Bjarne Normark kommer fortsat til at referere til sundhedsdirektør Jens Elkjær. Det er ikke afgjort, hvornår Bjarne Normark begynder i sit nye job.

Det afhænger af, hvornår de to direktør-job besættes. Men det forventes at ske omkring årsskiftet eller primo 2016.

Birthe Mette Pedersen, der er 61 år, skifter til et job i sundhedsstabens afdeling for sundhedssamarbejde og kvalitet, hvor hun bliver programchef for det tværsektorielle samarbejde. Her skal hun blandt andet arbejde med at styrke udviklingen af det nære sundhedsvæsen. Birthe Mette Pedersen begynder i sit nye job efter sommerferien.

- Jeg skylder Bjarne Normark og Birthe Mette Pedersen stor tak for den enorme indsats, de har gjort for at bringe Sydvestjysk Sygehus frem til det sted, sygehuset er i dag. De efterlader sig et sygehus, der ud over at være i førerfeltet på mange områder også er i en rivende udvikling. Tiden er nu kommet til at sætte et nyt hold, der sammen med den tredje direktør i ledelsen kan videreføre det momentum, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark Jens Elkjær.

De to direktørstillinger på Sydvestjysk Sygehus opslås snarest muligt. Først opslås stillingen som sygeplejefaglig direktør og derefter stillingen som administrerende direktør.
 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk