Dette er tekstversionen af Ny legeplads indvies på Sydvestjysk Sygehus
Klik her for at komme til den grafiske version af Ny legeplads indvies på Sydvestjysk Sygehus

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Ny legeplads indvies på Sydvestjysk Sygehus


De seneste uger har en ny, flot legeplads været under opbygning i sygehusets atriumgård. Den er nu klar til at tage imod børn, og derfor holder Sydvestjysk Sygehus indvielse af legepladsen i forhallen ved Cafe Finsen, der støder op til legepladsen

– tirsdag den 29. september 2015 kl. 11.30.

Pressen er velkommen.

Regionsrådsformand Stephanie Lose vil klippe snoren og holde en kort tale. Også adm. lægefaglig direktør Bjarne Normark og repræsentant fra Børne- og Ungeafdelingen vil sige et par ord (se vedhæftede program).

Efter den officielle åbning afholder Esbjerg Bordtennisklub en bordtennisturnering for børn og barnlige sjæle. Esbjerg Musikkonservatorium sørger for musikalsk underholdning, og der er mulighed for at hilse på sygehusklovnene Fiona og Sally. 

Legepladsen er etableret, efter atriumgårdens beplantning og belægning er blevet fjernet. I stedet er der nu lagt et ”faldsikkert” gummiunderlag, hvor både de forskellige legeredskaber og et bordtennisord er placeret. Det sidste kan både børn og voksne bruge.

Legepladsen er blandt andet finansieret af en donation fra Esbjergs bagermestre, der gav overskuddet fra Kagens Dag i 2014 til sygehusets Børne- og Ungeafdeling.

Flere informationer
Kommunikationsmedarbejder Peter Rahbek Elbrønd, 51 16 50 24, peter.rahbek.elbrond@rsyd.dk
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk