Dette er tekstversionen af Fælles temamøde om demens (i samarbejde mellem Somatisk og Psykiatrisk Samordningsforum Vestjylland)
Klik her for at komme til den grafiske version af Fælles temamøde om demens (i samarbejde mellem Somatisk og Psykiatrisk Samordningsforum Vestjylland)

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Fælles temamøde om demens (i samarbejde mellem Somatisk og Psykiatrisk Samordningsforum Vestjylland)


I Sundhedsaftalen er der særlig fokus på at sikre et tæt samarbejde mellem psykiatri og somatik. Det er derfor blevet besluttet, at der minimum en gang årligt afholdes et fællesmøde mellem de lokale somatiske og psykiatriske samordningsforum.

Temaet for fællesmødet i 2016 havde overskriften: "Demens - Hvordan støtter vi demente borgere i deres patientforløb på tværs af sektorgrænser? Og hvordan behandler vi demente i det samlede sundhedsvæsen?" og fandt sted d. 11. november 2016 på Rådhuset i Varde Kommune.

På temamødet deltog medlemmerne af det somatiske og psykiatriske samordningsforum i Sydvestjylland. Find oplæg, billeder og andet materiale fra temamødet nedenfor:

-

 

 

 

 

 

Program

Deltagerliste

Opsamling på fremtidige fokus- og udviklingsområder

Introduktion
 
Temadrøftelse
 
Andet materiale
 
Oplæg:
 
Plejevejledninger:
 
Skemaer:
 
Til inspiration:
  • Bogen "Adfærsproblemer i ældreplejen" af Bo Hejlskov Elvén, Charlotte Agger og Iben Ljungmann: Guide til hvordan adfærdsproblemer kan forstås og håndteres i ældreplejen. Konkret og i et letforståeligt sprog.
  • Lommeguide "Demens og observation af fysiske symptomer": http://www.videnscenterfordemens.dk/lommeguide/

 

--
--Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk