Dette er tekstversionen af Forskningsstrategi
Klik her for at komme til den grafiske version af Forskningsstrategi

Forside - Læs op - Sitemap


Forskningsstrategi


Sydvestjysk Sygehus (SVS) har udarbejdet en forskningsstrategi for 2019-2024, som erstatter forskningsstrategien for perioden 2014-2016.
Forskningsstrategien skal markere, at SVS ser forskning, som en integreret del af sygehusets kerneopgaver bestående af uddannelse, forskning, diagnostik, pleje og behandling.

SVS er en del af Institut for Regional Sundhedsforskning på Syddansk Universitet (SDU) og strategien afspejler samspillet med SDU og Region Syddanmark.

Der er udgivet ny regional strategi for sundhedsforskning i januar 2019. Udover regionens nye strategi, tager forskningsstrategi 2019-2024 afsæt i den tidligere forskningsstrategi, i den nuværende status på sygehusets forskningsområde og understøtter følgende strategiske satsninger på SVS:


Det er SVS's strategiråd for forskning, der har udviklet forskningsstrategien. Den har været i høring ved sygehusets direktion, afdelingsledelser og Patient-Pårørendepanel. Klik på nedenstående billede for at downloade Forskningsstrategien fra Sydvestjysk Sygehus 2019-2024.

 

Forskningsstrategi - SVS - 2019-2024 - PNG - Download

..

Ved spørgsmål kontakt SVS's Forskningscenter på SVS-forskning@rsyd.dk.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk