Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Forside - Sydvestjysk SygehuspilOm ospilPressepilNyheder 2011pilNyt job til direktør på Sydvestjysk Sygehus

Nyt job til direktør på Sydvestjysk Sygehus

Sydvestjysk Sygehus må sige farvel til direktør Peter Fosgrau, som har fået nyt job som direktør på Odense Universitetshospital. Peter Fosgrau tiltræder sin nye stilling den 1. marts 2011.

Administrerende lægefaglig direktør på SVS, Bjarne Normark Andersen ønsker Peter Fosgrau held og lykke i det nye job:

- Vi er meget kede af, at vi må tage afsked med Peter Fosgrau. Han har gjort et fantastisk arbejde for sygehuset, og vi har været meget glade for samarbejdet med Peter i direktionen, siger Bjarne Normark Andersen.

Positiv udvikling
Peter Fosgrau har været den del af Sydvestjysk Sygehus’ direktion siden januar 2009. Inden da kom han fra en stilling som områdechef i Børn og Unge i Århus Kommune.

- Jeg har været særdeles glad for mit arbejde på Sydvestjysk Sygehus og for det produktive samarbejde med SVS’s mange dygtige ledere og medarbejdere. SVS har især det seneste år udviklet sig positivt og er i god gænge med balance i økonomien og fremgang på stort set alle kvalitetsmål. Men OUH har et kæmpepotentiale og udfordringen med at forløse det pirrer mig, siger Peter Fosgrau.


Som ny direktør på Odense Universitetshospital bliver Peter Fosgrau en del af det lederteam, der skal løse de meget store økonomiske udfordringer, som sygehuset står med og videreudvikle sygehuset.
 
Indtil der er fundet en afløser for Peter Fosgrau består direktionen på Sydvestjysk Sygehus af administrerende lægefaglig direktør Bjarne Normark Andersen og sygeplejefaglig direktør Birthe Mette Pedersen.

fosgrauDirektør Peter Fosgrau siger farvel til Sydvestjysk Sygehus for at blive en del af direktionen på Odense Universitetshospital.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senest fagligt revideret: 25-01-2011


Siden er sidst opdateret 25-1-2011Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring